Hvem vi er…

Fordi vi er unikke…

DNS NORDIC INC er en skandinavisk ejet virksomhed med oprindelse i Norge. Mens vi udforsker det globale marked, har vi i øjeblikket eksisterende kunder i Europa, Australien, New Zealand og USA.

Vi har i øjeblikket kontorer i Norge og i Filippinerne, og vi er stolte af at spille en meningsfuld rolle i den langsigtede vækst i vores kundes forretning ved at levere dramatiske omkostningsbesparelser og effektivitetsforbedringer.

Hvad vi tilbyder…

Fordi vi tilføjer vækst…

Vi plejer ikke kun dine forretningsforbindelser, men genererer også nye til dit salgsteam. lad os håndtere dine kalendere, mens du fokuserer på, hvad der er vigtigt for dig.

Vi havde den ære at hjælpe mange virksomheder over hele kloden med at optimere deres tid og ressourcer for at få en bedre succes med deres projekter. Afhængig af om det er for at sikre, at sælgere har en fuld kalender, der gør dem i stand til at fokusere på salget i stedet for at finde muligt salg, eller om det er at optimere deres kundeservice ved at tage deres opkald eller optimere deres it-systemer.

Vil du ringes op?