Om DNS Nordic

DNS NORDIC INC er en dansk-ejet virksomhed, der er startet i Danmark og nu udforsker det globale marked. Vi har eksisterende kunder i Dubai, Canada, Australien, Singapore, Storbritannien og New Zealand. Vi har vores kontorer i Danmark, Sverige, og nu har vi åbnet vores nye forretningskontor i Filippinerne og fortsætter med at ekspandere over hele verden.

Vi spiller en meningsfuld rolle i den langsigtede vækst i vores kundeforretning ved at levere dramatiske omkostningsbesparelser og effektivitetsforbedringer. Vi bruger avanceret teknologi og avanceret computerintegreret infrastruktur til at understøtte vores kunders multidimensionelle krav. Da en kunde forventer adgang til ethvert muligt berøringspunkt, udvider vi vores support gennem forskellige kanaler som e-mail, live chat, sociale medier og stemme.

Vi designer løsninger, der let kan integreres med vores kunders værdikæde. Vores evne til at tilbyde tjenester døgnet rundt til vores kunder i henhold til deres krav i den tidszone, de angiver, gør os til det foretrukne valg blandt alle dem, der søger en blanding af perfektion og fleksibilitet i de tjenester, de søger.

Vokser fra et kontor til flere lande med flersprogede eksperter

Startende i Danmark midt i Skandinavien. Vi flyttede hurtigt ind i de andre skandinaviske lande sammen med Storbritannien med stor succes. Derfra besluttede vi at åbne vores andet kontor i Filippinerne, så vi kan sprede vores ekspertise til en mere international scene.

Vores Team

Virksomheden opfylder sine kunders særskilte krav ved at udnytte sin verdensklasse infrastruktur og dygtige arbejdsstyrke. Vores kompetencer kommer i front i form af:

Erfaren ledelsesteam.

Domæne viden inden for forskellige områder.

Overholdelse af leveringstider Globale standarder med hensyn til kvalitetssikring og kontrol.

Vi opfylder ikke bare målene for din virksomhed, men lader dig matche trin med kravene fra den dynamiske forretningsverden, der ændrer sig hvert sekund. Du kan fortsætte med at gøre det, der fungerer i din organisations interesse, mens vi plejer det forhold, du deler med dine kunder.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Mødebooking

  Hold dine sælgere travlt med det, de er gode til, og lad os holde dem travlt med en kalender fuld af potentiale!

 • DIREKTE SALG

  Har du et godt produkt og har brug for det ekstra par hænder for at få det solgt?

 • VIRTUAL ASSISTENT

  Har du travlt? og har brug for en ekstra hånd til at tage sig af alle de praktiske ting?

 • LEAD GENERATION

  Få fat i de rigtige mennesker, når det er det rigtige tidspunkt. Vi er eksperter i at finde kundeemner med værdi.

 • IT LØSNINGER

  Komplette tilpassede it-løsninger til virksomheder, der er i konstant vækst.

 • KUNDE SERVICE

  Erfaren og personlig kundeservice, der får tingene gjort, er en sikker måde at tilfredsstille kunder på.

 • 24/7 SUPPORT

  Har du brug for tilgængelige mennesker døgnet rundt for at tage sig af kunder, der har brug for support?

 • TELEMARKETING

  Lad os være den professionelle stemme i din besked. Til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt og på det rigtige sprog!

 • PROJEKT STYRING

  Brug for erfarne folk til at hjælpe med at få dit projekt igang på bedst tænkelig måde?

Vil du ringes op?