Lead generation

Salgsopkald er normalt et antal spørgsmål, hvilket betyder at flere opkald vil resultere i flere kundeemner og salg. Øjeblikket efter, at den første opsøgende handling er udført, kan lukning af salget kontrolleres af den interne salgsstyrke.

En strålende sælgeres færdigheder og ekspertise kan effektivt bruges til at håndtere kunder og lukke salg snarere end bare at foretage kolde opkald. Det kan også være mere effektivt at outsource kundesupport sammenlignet med at opretholde et kvalificeret supportpersonale til at håndtere disse opgaver. Dette gælder især for produktbaserede virksomheder.

Mødebooking

At indstille aftaler er tilfældigvis blandt de opgaver, der normalt outsources af mange virksomheder. At ansætte nogen til at fastsætte aftaler på din virksomheds vegne sparer dig tid, hvilket betyder, at du kan fokusere på at køre dine projekter.

Indstilling af aftale burde udføres effektivt, da en tidsplan, der er pakket med en aftale, kan køre kaos på den daglige arbejdsdag.

Kunde Service

En kunde forventer, at en servicerepræsentant interagerer med ham på sit modersmål.

Vi udvider vores servicefunktioner ved at give dine kunder uafbrudt support på forskellige sprog. Vi har en dygtig arbejdsstyrke, der leverer et omfattende udvalg af udgående og indgående call center-tjenester til kunder over hele kloden på sprog som DANSK, FINISH, NORWEIGAN og ENGLISH.

Vores callcenter-agenter er klar til at ringe fra dine kunder såvel som potentielle kunder til enhver tid på dagen, der passer til din tidszone.

Vil du ringes op?